Ev > Haberler > şirket haberleri > 5182 Otomobil gövde parçaları için alüminyum plaka

5182 Otomobil gövde parçaları için alüminyum plaka

Geleneksel çelik gövde ile karşılaştırıldığında, otomobil gövde parçaları için 5182 alüminyum plaka, sadece gövde ağırlığını azaltmada değil, aynı zamanda yakıt tüketimini azaltmada ve araç taşımayı iyileştirmede de birçok avantaja sahiptir. Alüminyum alaşım, daha fazla oksidasyonu engelleyen ve alüminyumun iyi pasif korumaya sahip olmasını sağlayan ince ve yoğun bir alümina filmi oluşturmak için doğrudan havadaki oksijenle reaksiyona neden oluyor. Otomobilin paslanma ve korozyona karşılığında önemli bir rol oynar. 5182 alüminyum plaka, 5083 alüminyum plaka, 5086 alüminyum plaka vb.

5182 Aluminum plate for auto body parts

5182 Otomobil gövde parçaları için alüminyum plaka

Otomobil gövde parçaları için 5182 alüminyum plaka fiyatı, alüminyum külçe ürün spesifikasyonu ve piyasa fiyatı ile yakından ilgilidir. Ürün spesifikasyonlarının, kullanıcıların gerektirdiği kalınlığı, genişliği, uzunluğu, durumu ve diğer bilgileri bilmesi gerekir. Alüminyum külçe + işlem ücreti fiyatı ürünün teklifini alabilir.

Chalco, 5052 alüminyum plaka, 5083 alüminyum plaka, 5182 alüminyum plaka, pil kabuğu için 3003 alüminyum plaka, 6061 alüminyum plaka, pil yumuşak bağlantısı için 1060 Alüminyum plaka bobini vb.

Ücretsiz ürün teklifi, herhangi bir zamanda danışmak için hoş geldiniz, ilk cevabı vereceğiz. E-postamız:

service@chalcoaluminum.com